Vafliai su fermentiniu sūriu

Jei dar galvojate, ką pasigaminti artėjantiems savaitgalio pusryčiams – štai vaflių su fermentiniu sūriu idėja. Puikiai tinka su kiaušiniais virtais be lukšto, lašiša, avokadu. Čia fantazijai vietos tikrai daug. Ar jūsų namuose irgi kvepės šiais vafliais su sūriu?🤗

8 vnt.

Ko reikės?

210 gramų miltų
100 gramų fermentinio sūrio
120 gramų sviesto
2 kiaušinių
200 ml pieno
100 ml vandens
1 a. š. kepimo miltelių
0.5 – 1 a. š. druskos

Kaip gaminti?

1. Ištirpinkite sviestą ir leiskite jam atvėsti.
2. Sumaišykite miltus su kepimo milteliais ir druska.
3. Suplakite kiaušinius, į juos supilkite supilkite pieną ir vandenį. Viską sumaišius supilkite į sausus ingredientus ir vėl sumaišykite.
4. Po truputi į tešlą supilkite sviestą ir maišykite.
5. Sudėkite tarkuotą sūrį ir vėl viską gerai išmaišykite.
6. Kepkite įkaitintoje vaflių keptuvėje pagal jos instrukcijas arba kol gražiai apskrus.
7. Valgykite su keptais kiaušiniais ir daržovėmis.

Skanaus!

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Connecting to %s