Kviečių trapučiai su šokoladu, liofilizuotomis braškėmis, migdolais ir kokosų drožlėmis

Puikus būdas panaudoti šokolado ir įvairių pagardų likučius jais pagardinus kviečių ar kitokius trapučius. Labai greitai ir paprastai trapučius perkelsite į kitą lygį, taip pat turėsite galimybę pasirinkti kiek saldžiai tai norėsite daryti. Aš rinkausi 85 proc. šokoladą ir namuose turimus pagardus. Vietos fantazijai čia tikrai daug, tad galite dėti viską ką tik norite – granolą, įvairias sėklas, riešutus ar uogas.

Ko reikės?

Daugiau nei pusės pakelio kviečių trapučių
80 gramų 85% juodojo šokolado
Liofilizuotų braškių ir bananų
Kepintų migdolų plokštelių
Kokoso drožlių

Kaip gaminti?

1. Pasiruoškite trapučių pagardus.
2. Garų vonelėje ištirpinkite šokoladą.
3. Perlaužkite trapučius pusiau. Apliekite juos šokoladu ir apibarstykite pagardais.
4. Dėkite ant medinės lentelės išklotos kepimo popieriumi.
5. Viską palaikykite šaltai apie 15 minučių, kol šokoladas sustings.

Skanaus!

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Connecting to %s