Šokoladiniai tahini triufeliai

Sezamų pasta (tahini) dažniausiai naudojama įvairiems užtepams ir padažams gaminti. Tačiau vien tik tuo nereikėtų apsiriboti, ji puikiai tinka ir desertams. Šie šokoladiniai tahini triufeliai yra praturtinti baltymais ir skaidulinėmis medžiagomis, o tahini pastos kartumas jaučiamas labai subtiliai.

Iš visos normos gaunasi 9 triufeliai.

Ko reikės?

100 gramų žemės riešutų miltų
6 v. š. kakavos
60 ml tahini (sezamų pastos)
3 v. š. klevų sirupo
Žiupsnelio druskos
Sezamų sėklų (apvolioti)

Kaip gaminti?

Sumaišykite visus ingredientus ir formuokite triufelius. Suformavę apvoliokite juos sezamų sėklose.

Skanaus!

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Connecting to %s